Vă oferim servicii de web design, creare site de prezentare, design logo sau identitate firmă, magazine virtuale pentru a prezenta clienților dumnevoastră o imagine clară a ceea ce le puteți oferi.

Orice website care se dorește a deveni un succes ca și instrument de vânzări și marketing trebuie să fie ușor de folosit și intuitiv pentru cei ce îl accesează prima dată sau revin. De aceea urmărim ca website-ul dumnevoastră să aibă o navigabilitate ușoară, funcționalitate și o prezentare clară de conținut în concordanță cu obiectivele și scopul firmei dumnevoastră.

Web Design

Înainte de a vă apuca de un site este foarte important să știți foarte clar ce înseamnă web design, care este diferența între design și template, ce înseamnă design, cât costă un design, ce fel de design doriți, care sunt relatiile între web designer și dumneavoastră în calitate de client. Este foarte util să știți de la bun început dacă doriți un web design simplu care să aiba rol de extensie a cărții de vizită, un magazin virtual, o platformă de site-uri sau alt tip de web design, deoarece fiecare implică strategii web design și marketing diferite și nu în ultimul rând implică răspunderi din partea clientului după terminarea lucrării de web design. În cazul unui web design simplu în care se prezintă o afacere nu sunt multe lucruri de făcut dar în cazul unui web design care trebuie sa vândă ceva treburile se complică și raspunderile propietarului site-ului cresc o dată cu pretențiile comerciale de la acesta.

Sistemul de gestiune al conținutului (Content Management System – CMS) pe care îl alegeți poate influența foarte mult timpul pierdut pentru actualizările lunare și mentenanța site-ului dvs sau al clienților dvs. Deși există o multitudine de astfel de sisteme de gestiune și administrare al conținutului, nu toate oferă capabilitățile de care un utilizator are nevoie.

Lucruri importante pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeti un CMS pentru viitorul dvs site.